Sisteme alarma

Sisteme alarma

Familia este cea mai importanta pentru fiecare dintre noi, iar siguranta ei este in topul prioritatilor. Insa cand vine momentul sa plecam la lucru, trebuie sa fim siguri ca cei dragi sunt feriti de orice pericol. Securitatea casei noastre conteaza in mare parte de instalarea unui sistem de alarma. Decizia de a monta un astfel de sistem este cu adevarat inteleapta. In plus astfel de echipamente au ajuns in prezent la niste preturi foarte accesibile. Numeroasele beneficii pe care ni le aduce sunt incomparabil mai mari decat lipsa lui. Aduc un grad de protectie ridicat atat familiei, cat si propriei locuinte.

Importanta instalarii unui sistem de alarma

Ne putem intreba bineinteles care este motivul pentru care avem nevoie de sisteme alarma. In primul rand, instalarea unuia va reduce considerabil sansele de a ne fi vandalizata locuinta. Daca exista un astfel de echipament montat si infractorii patrund pe proprietatea dvs. alarma automat va incepe sa sune, iar ei nu vor mai avea timp sa caute acele lucruri de valoare pe care sperau sa le gaseasca si vor fi nevoiti sa paraseasca locul cat mai repede. Va intrebati care este modul de functionare al sistemului? Este suficient sa luam in considerare faptul ca unul din senzori este declansat, pentru ca firma de securitate sa apeleze proprietarul pentru a verifica starea de urgenta. Mai exista si varianta apelarii directe a proprietarului direct din sistemul de alarma, in cazul unui sistem cu apelator fie pe linie telefonica fixa, fie cu apelator GSM.

Sporirea sigurantei casei

Pe langa instalarea unui sistem de alarmare mai puteti introduce si un sistem de supraveghere video pentru protectie suplimentara. Camerele de supraveghere pot fi foarte utile in cazul in care aveti angajat personal care se ocupa de curatenie sau de ingrijirea unui bebelus. In acest fel puteti fi la curent cu activitatea desfasurata in propria locuinta. Costurile unor sisteme alarma au devenit destul de accesibile. Pentru a face cea mai buna alegere este bine sa verificati vanzatorii autorizati. Trebuie sa va ofere garantia si calitatea testata a produselor comercializate.

Este indicat sa puneti in balanta variantele existente pe piata si sa va orientati catre cel care va ofera cele mai multe beneficii si se muleaza cel mai bine pe necesitatile dvs. Este bine de stiut ca exista o varietate destul de mare de alarme. Gradul de flexibilitate in privinta instalarii si a completarii sistemului cu numeroase dispozitive suplimentare difera de la model la model.

Achizitionarea unui sistem alarma nu va garanteaza protejarea completa a proprietatii, insa reduce intr-o mare masura sansele producerii unei efractii. Mai mult decat atat odata montat il puteti conecta la un dispecerat al unei firme de paza si protectie. Insa acest lucru va duce automat si la costuri suplimentare lunare. In functie de bugetul alocat unui echipament de alarmare veti putea opta sau nu pentru transferarea acestuia catre firma de paza.

Variante de sisteme alarma

Exista numeroase variante de alarme care va anunta direct pe telefonul mobil daca se intampla un incident nefericit. Astfel de alternative includ in unitatea centrala un apelator care comunica cu senzorii montati in locuinta. In cazul unei efractii senzorul declansat va transmite imediat semnal catre unitatea centrala. Sirena va incepe sa sune, alertand astfel vecinii asupra unui posibil pericol si totodata producand spaima infractorilor. Dvs. veti fi informat direct din centrala, prin telefon despre zona declansata. In acest fel veti putea lua masurile potrivite pentru a afla daca exista realmente o alarma sau este vorba despre o alarma falsa. Aceasta poate fi provocata spre exemplu de montarea defectuoasa a unui senzor.

In cazul alarmelor wireless cu apelator GSM, aceasta va va suna cand este declansata si/sau va va trimite SMS cu zona declansata. Daca aveti un sistem de alarma wireless cu apelator PSTN (pe linie telefonica fixa), atunci sistemul va va suna pentru a va pune in alerta. Exista si sisteme alarma wifi care functioneaza prin internet si transmit notificari pe telefonul mobil prin aplicatia dedicata. Notificarile sunt trimise instant si aveti posibilitatea de a vedea exact care zona a fost declansata. Cand vine vorba de siguranta dvs. cea mai buna metoda este preventia. Infractorii sau hotii sunt pretutindeni, asadar cade in sarcina noastra sa avem grija de noi si de cei dragi.

Alte categorii de produse

Va oferim o gama completa de sisteme de supraveghere ce includ camere de supraveghere HD, IP sau wireless si inregistratoare pentru camere de tipul DVR sau NVR, conectica si surse de alimentare, inclusiv UPS-uri pentru centrale termice, precum si sisteme de alarma wireless pentru locuinta, alarme auto si videointerfoane. Creati-va propriul sistem de supraveghere care sa contina DVR sau NVR si un numar de camere supraveghere egal cu numarul de intrari video ale DVR-ului ales. Optati pentru camera supraveghere wireless de la unul din furnizorii reputati precum Foscam, Wanscam, Neo Coolcam s.a.m.d. pentru o instalare usoara si configurare rapida pe telefonul mobil.

Vezi toate sistemele de alarma

Share this Post