SISTEME ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007WM2

SISTEME ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007WM2

 

Cel mai bun sistem alarma wireless Wolf-Guard YL-007WM2 este de fapt un kit format din mai multe componente. Acest kit cuprinde o unitate centrala, creierul alamei, un senzor wireless PIR, un senzor de usa wireless, o sirena, doua telecomenzi pentru operabilitate usoara si o sursa de alimentare. Datorita manualului extrem de folositor, alarma se instaleaza si se configureaza foarte simplu, respectand pasii din manual.

Componentele acestei alarme antiefractie wireless lucreaza impreuna pentru a detecta, determina si descuraja pericolul la locul de munca si in prpria locuinta. Pe langa avantajele de securitate ale sistemelor de alarma inteligente, exista mai multe avantaje pentru proprietarii caselor care alege un sistem inteligent produs de Wolf-Guard.

Sistemul Wolf-Guard YL-007WM2 va raporta si va trimite un semnal de alarma daca este vreodata necesar. Scopul lui este de a minimiza pierderile cauzate de infractori, riscul de incendiu si vandalismul. De asemenea, vor avertiza locatarii caselor si apartamentelor cu privire la situatiile potential periculoase. 

Caracteristici sisteme alarma wireless Wolf-Guard YL-007WM2

Aceste sisteme alarma wireless Wolf-Guard YL-007WM2 este unul personalizabil deoarece suporta un numar mare de senzori. Ofera zece zone de protectie wireless si doua zone cablate. Fiecare zona wireless suporta zece senzori. In plus, suporta opt telecomenzi. Interfata prietenoasa ofera acces instantaneu la starea intregului sistem alarma casa, inclusiv alerte si  informatii despre starea bateriei.

Unitatea centrala a acestor sisteme alarma wirless Wolf-Guard YL-007WM2 include sirena care se declanseaza in caz de alarma. Sirena va incepe sa sune foarte tare si va descuraja hotii. Datorita faptului ca unitatea centrala are incorporat transmitator, faciliteaza conectarea sirenei wireless. Memoreaza 5 numere de telefon pentru a trimite alarma, 5 numere PSTN si 3 numere la care trimite SMS. Alerta prin SMS pentru unitatea centrala cu functie tamper. Unitatea este cea care efectueaza functia de decizie prin procesarea informatiilor pe care le primeste de la diferiti senzori wireless si ofera reactia corespunzatoare. 

Tastatura sistemului alarma wirless Wolf-Guard YL-007WM2 permite armarea și dezarmarea alarmei, de obicei prin introducerea unui cod numeric. Sistemele de alarma wireless nu sunt doar extrem de eficiente pentru a fi un mijloc de descurajare a hotilor care vor sa patrunda in case. In acelasi timp contribuie semnificativ la reduce infractionalitatii. In plus, daunele, pierderile sau atentatele la propria viata sunt reduse la minim intr-o perioada scurta de timp.

Aceste sisteme alarma wirless Wolf-Guard YL-007WM2 inteligent poate fi utilizat cu usurinta. Nu trebuie sa platiti servicii de instalare, puteti chiar dumneavostra sa va configurati totul rapid si usor. Totul se sincronizeaza cu telefonul dumneavostra mobil.  Indiferent unde va aflati in lume, veti avea posibilitatea de a monitoriza sistemul antiefractie de acasa de pe smartphone. 

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS WOLF-GUARD YL-007WM2
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post