SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-500 GSM IN LIMBA ROMANA

SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-500 GSM IN LIMBA ROMANA

Echipa PGST se axeaza pe cercetare, dezvoltare, productie si vanzarile de echipamente de securitate de inalta tehnologie. Este una dintre cele mai mari si mai puternice companii de securitate din China care foloseste o tehnologie avansata. Produsele fabricate de acestia includ sisteme de alarma antiincendiu, sistem de alarma pentru locuinte, control acces, sisteme inteligente pentru case, detectori cu infrarosu, si diferiti senzori. An de an, PGST investesc in cercetare și dezvoltare si au colaborari pe termen lung cu institutiile internationale de cercetare stiintifica avansata.

Ca rezultate, amintim cele 100 de tipuri de produse si obtinerea a peste 80 de brevete in domeniul tehnologiei. Toate acestea pentru ca pun pret pe calitate si pentru ca produsele lor au o durata de viata lunga. Nu pierdeti din vedere faptul ca PGST  ofera clientilor sai produse si servicii de inalta calitate. In industria securitatii locuintelor, vor lupta pentru o a oferi calitate vietii printr-o securitate sporita. Pentru ca viitorul conteza, pentru ca toate persoanle au nevoie de pace si armonie, a luat nastere sistemul de alarma wireless PGST PG-500.

Acesta nu este un simplu sistem, este un echipament inteligent care are functi multiple. Odata instalate, aceste sisteme alarma wireless vor rezista ani buni si isi vor efectua sarcinile fara probleme. Asadar, cu totii ar trebui sa achizitionam chiar acum sisteme alarma wireless PG-500 si sa ne securizam ce avem mai drag. Hotii sunt de nestapanit, sunt pretutindeni si nnu putem sti cand devenim visctima lor.

Caracteristici sisteme alarma wireless PGST PG-500

Haideti sa nu asteptam sa trecem prin situatii nefericite si sa achizitionam din timp o alarma wireless de calitate. In plus, alarma wireless PGST PG-500 are un pret foarte mic. Poate fi instalata cu usurinta de persoanele fara cunostinte tehnice. In plus, mentenanta este usoara si poate fi accesata chiar si de la distanta prin reteaua locala a locuintei.

Modelul de sisteme alarma wireless PGST PG-500 ofera protectie pe o raza mare, iar la aceasta se pot conecta un numar foarte mare de module precum telecomenzi si senzori. Are 8 zone cablate si 100 zone wireless si memoreaza 45 de evenimente pe care le puteti accesa cu usurinta. Se opereaza simplu, armarea si dezarmarea, pornirea si oprirea sirenei se fac printr-un apel sau sms catre unitatea centrala. In plus, memoreaza 6 numere de alarma si 2 numere de SMS in caz de alarma. Acest model este recomandat pentru orice locatie mica, magazin, garsoniera sau apartament. In caz ca doriti sa o instalati in locatii mai mari, se poate suplimenta cu detectori de miscare si sirena de exterior.

Aceste sisteme alarma wireless PGST PG-500 sunt de fapt kit-uri ce se compun dintr-o unitate centrala cu tastatura si ecran LCD, 2 telecomenzi, un senzor magnetic, un senzor de miscare (PIR), o sirena si un alimentator de 12V. Toate acestea vor contribuie la o viata linistita si armonioasa alaturi de cei dragi.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-500 GSM IN LIMBA ROMANA
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post