SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-103 GSM WIFI

SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-103 GSM WIFI

 

Va sugeram sa achizitionati sisteme alarma wireless PGST PG-103 GSM deoarece ofera protectie sporita si rezista un timp indelungat. Aceasta solutie se adreseaza in aceeasi masura atat persoanelor ce activeaza in domeniu dar si celor care au putine cunstinte in domeniul securitatii dar sunt interesati de achizitionarea unei alarme care sa functioneze impecabil.

Mai mult decat atat, aceste sisteme alarma wireless PGST PG-103 GSM au un raport excelent calitate / pret si este potrivit pentru orice tip de locuinta indiferent de marime. Fie ca stati la casa sau la bloc, puteti sa va setati propriul ritm pentru iesirea si intrarea in casa. Pentru utilizatorii care nu dispun de un telefon mobil, tagurile de proximite de tip breloc sunt ideale pentru deblocarea acestei alarme wireless foarte usor, prin intermediul unei simple atungeri.

Mai mult decat atat, puteti denumi zonele suportate de aceste sisteme alarma wireless PGST PG-103 GSM. In cazul declansarii alarmei veti sti exact in ce zona a fost declansat senzorul. Alarma antiefractie are design simplu, minimalist si are incorporat un ecran de 2.4 inch TFT. Interfata este una extrem de prietenoasa, simplu de utilizat. Ecranul afiseaza data, ceasul si status-ul alarmei. Are incorporat CPU pe 32-bit Cortex-M3, sistem de operare uCOS – III cu design multitasking si operabilitate usoara.

Caracteristici sisteme alarma wireless PGST PG-103 GSM

Aceste sisteme alarma wireless PGST PG-103 GSM ce suporta diferite canale de alarma precum notificare prin aplicatie, SMS si monitorizare vocala. Toate acestea pentru o performanta stabila si de durata fara egal. Mai mult decat atat, permite armare si dezarmare prin SMS, vocala sau programata, in functie de cum prefera fiecare utilizator.

Daca doriti sa ve extindeti, nu trebuie sa achizitionati un alt sistem de alarma deoarece suporta pana la 100 senzori wireless, carduri RFID si telecomenzi. Cum am mai spus, se pot defini numeroase zone precum poarta, SOS, fereastra, balcon, perimetru pentru operabilitate usoara. Va mai aducem la cunostinta ca se pot stabili 5 numere de telefon in caz de declansare a alarmei,. In plus, ofera posibilitate de activare si dezactivare prin SMS sau apel.

La aceste sisteme de alarma wireless PGST PG-103 GSM poate fi conectata o sirena exterioara. Pentru ca este un sistem inteligent si capail, stocheaza si reda inregistrarile zilnice si pe cele de alarma. Direct din meniu se poate selecta una din limbile suportate, prompturi vocale si setare alarma SMS. Mai specificam faptul ca permite inregistrarea unui mesaj vocal de 20 secunde.

In plus, aplicatia pe pentru telefonul mobil este prietenoasa si usor de folosit. Puteti chiar primi mesaj de notificare la armare si dezarmare direct in aplicatie. Tot prin inteermediul aplicatiei se pot seta parametri si se pot configura accesoriile.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PG-103 GSM WIFI
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post