SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PD-906 IN LIMBA ROMANA

SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PD-906 IN LIMBA ROMANA

Modelul PD-906 este o alarma wireless produsa de Pilot Guards (PGST) care, odata instatala, va proteja locuinta sau spatiul de birou si va oferi familiei si angajatilor sentimentul de securitate. Aceasta alarma antiefractie cuprinde 8 zone cablate si 32 de zone wireless, zone complet si independent programabile si partitionabile. Home arm se refera la faptul ca puteti seta alarma doar in anumite zone, in functie de preferintele utilizatorilor utilizatori.

Va mai aducem la cunostinta faptul ca aceste sisteme alarma wireless PGST PD-906 in limba romana, pentru operabilitate usoara, memoreaza chiar si cinci telecomenzi. Mai mult decat atat, retine sase numere pe care va trimite alarma si doua numere de dispecerat. Mai mult decat atat, este prevazuta cu intercom. De asemenea, depisteaza situatii precum intreruperea liniei telefonice fixe.

Monitorizarea, armarea si dezarmarea se pot realiza de la distanta sau direct din tastatatura. Mai specificam faptul ca sistemele alarma wireless PGST PD-906 in limba romana inglobeaza un display cu leduri si ca in momentul in care bateria se descarca, veti fi anuntat. Puteti achizitiona aceasta alarma casa la un pret foarte mic si va bucurati in acelasi timp de calitate superioara.

 

Specificatii tehnice sisteme alarma wireless PGST PD-906 in limba romana:

Are 8 zone cablate si 32 zone wireless.
Toate zonele sunt complet si independent programabile si partitionabile, astfel incat la armarea partiala (HOME ARM) se pot arma numai zonele dorite si definite astfel
Poate memora pana la 5 telecomenzi
6 numere de alarma si 2 numere de dispecerat
Incorporat intercom, puteti auzi ce se intampla in zona centralei
Detecteaza intreruperea liniei telefonice fixe
Afisaj cu leduri, alarma de baterie descarcata
Control de la distanta: armare/dezarmare/monitorizare

 

Kitul contine:

-unitatea centrala
-2 telecomenzi
-1 senzor magnetic
-1 senzor de miscare (PIR)
-1 sirena
-1 alimentator 12V

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS PGST PD-906 IN LIMBA ROMANA
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post