SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO O2 GSM/SMS

SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO O2 GSM/SMS

 

Montarea unui sistem de alarma antiefractie este importanta pentru protejarea celor dragi, dar si a bunurilor din locuinta dumneavoastra. Foarte utile, alarmele protejeaza la fel de bine si afacerea dumneavoastra. Un sistem de avertizare wireless in caz de efractie este o investitie inteligenta care aduce beneficii pe termen lung. Cele mai multe persoane conosc faptul ca sistemele de alarma sunt folosite pentru detectarea infractorilor. Foarte putine sunt insa persoanele care stiu ca alarmele au mai multe intrebuintari. Mai mult decat atat, acestea ofera si posibilitatea detectiei de incendiu, de gaze, de monoxid de carbon si chiar a inundatiilor. Deci, o investitie de acest gen va aduce numai beneficii datorita utilizarilor multiple.

Un astfel de sistem de alarma inteligent este modelul O2 produs de firma Chuango. Daca doriti ca hotii sa nu atenteze la siguranta dumneavostra cumparati sisteme alarma wireless Chuango O2. Astfel luati toate masurile de siguranta pentru ca locuinta sa nu fie pradata. Alarma wireless beneficiaza de un design minimalist si modern in acelasi timp. In plus, este usor de instalat si de operat si se configureaza rapid.

Functii si specificatii sisteme alarma wireless Chuango O2

Consideram aceste sisteme alarma wireless Chuango O2 ca fiind unele versatile deoarece au la baza un comunicator GSM ce necesita o cartela SIM. Astfel poate fi integrata cu success in orice locuinta. Toate acestea sara a mai fi nevoie de e cheltui sume considerabile apeland la firme specializate de instalare. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti o arhicunoscuta cartela SIM, foarte important, cu credit. In momentul in care alarma va detecta orice act de intruziune va va apela si va trimite si SMS numaidecat. Sirena isi face si ea treaba incepand sa emita un sunet atat de puternic incat va descuraja orice tentativa de furt.

Pentru ca vorbim de un sistem wireless, centrala alarmei poate fi controlata prin aplicatiile grauite direct de pe telefonul mobil. In cazul in care doriti sa protejati mai multe incaperi puteti extinde sistemul prin adaugarea a nu mai mult de 10 telecomenzi. In plus, suporta 50 de senzori wireless. Un alt aspect important este faptul ca, pentru stabilitate maxima, are incorporate 1 milion combinatii de coduri RF.

Mai mult decat atat poate salva 5 numere de telefon si 1 numar pentru apelare rapida pe care va trimite concomitent toate evenimentele. In plus, dispune de firewall pentru a preveni accesul persoanelor neautorizate si ofera posibilitate de a comunica bidirectional de la distanta.

Mai specificam ca, odata ce ati achizitionat un sistem alarma wireless Chuango O2 puteti initia apeluri directe, inregistra mesaj vocal de 10 secunde. Mai mult decat atat, trimite alerte prin intermediul mesajelor text la intreruperea si revenirea curentului electric. De asemenea trimite alerte in caz de baterie descarcata.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO O2 GSM/SMS
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post