SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM/SMS

SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM/SMS

 

Alarma wireless Chunago G3 este un kit format dintr-o unitatea cu sirena si baterie de back-up,  un contact magnetic de usa sau geam, un senzor PIR de miscare, doua telecomenzi si un alimentator. Toate aceste componente ofera cea mai buna solutie de supraveghere a locuintei sau a spatiului de birou.

Aceste sisteme alarma wireless Chuango G3 beneficiaza de tehnologie fara fir si va va mentine in permanenta informati. Orice fel de evenimente au loc in casa sau la birou vor fi simtite de alarma antiefractie si vi le transmite in timp real. Cu totii ne putem confrunta cu eventuale neplaceri cauzate de scurgeri de gaze, fum, geam spart si altele. Aceste sisteme alarma wirelessChuango G3 va mentine informati prin livrarea instanta de SMS-uri. In acelasi timp va va si apela pe unul sau mai multe numere de telefon.

Toate aceste sisteme alarma wireless Chuango G3 functioneaza cu aplicatii pentru ca beneficiaza de tehnologie fara fir.  Acesati App Store si Google Play, descarcati gratuit si instalati aplicatiile dedicate. Astfel puteti fi la curent cu tot ceea ce se intampla acasa sau la birou.

Caracteristici sisteme alarma wireless Chuango G3

Daca ati achizitionat un sistem alarma wireless Chuango G3, dar a sosit memomentul sa extindeti spatiul monitorizat, puteti inrola in plus pana la 50 de senzori wireless, iar 10 din acestia pot fi denumiti dupa plac. Cu totii putem trece prin situatii neplacute si ne putem confrunta cu infractionalitatea. In momentul in care proprietatea a fost incalcata veti fi notificat prin SMS. In acest SMS va aparea numele senzorului declansat pentru a sti ce zona a fost incalcata.

Un alt aspect deosebit de important este protectia perimetrala pe care o ofera aceste sisteme alarma wireless Chuango G3. Cu totii dorim sa ne aflam in siguranta in propria locuinta. Mai mult decat atat, dorim sa ne asiguram ca nu vom fi victimele unor situatii nefericit. Acizitionand sisteme alarma wireless aveti posibilitatea de a arma partial casa, in special zonele periferice unde nu exista control permanent.

Alarma antiefractie Chuango G3 are baterie interna de back-up de 7.4V 500mAh care se poate reincarca si o sirena al carei volum de 100dB va alunga toti hotii. Volumul sirenei poate fi ajustabil, dupa cum doresc utilizatorii. Beneficiaza de comunicator si antena GSM, operare simpla, ARM + Aurora CPU.

Mai specificam sistemele alarma wireless Chuango G3 suporta 50 de senzori wireless si ca stocheaza nu mai mult de 5 numere de telefon. Armarea si dezarmarea se pot realiza prin SMS sau apel direct. In plus, pentru extra siguranta, monitorizarea realizeaza si de la distanta prin telefon. Mai mult decat atat, putem seta intarziere armare si dezarmare. Un alt aspect important este faptul ca trimite alerta SMS la intreruperea si revenirea curentului electric. Tot prin SMS anunta descarcarea bateriei.

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA WIRELESS CHUANGO G3 GSM/SMS
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post