SISTEME ALARMA MAGELLAN CONSOLA RADIO GPRS GSM

SISTEME ALARMA MAGELLAN CONSOLA RADIO GPRS GSM

Magellan MG6250 este un sistem de alarma produs de Paradox,deosebit de performant, cu un design modern si o multitudine de functii utile pentru orice utilizator. Aceaste sisteme de alarma MAGELLAN consola radio GPRS GSM cuprind o unitate centrala cu afisaj LCD, o tastatura alfanumerica, o sirena piezo, comunicator GPS/SMS, GPRS si telefonic.

Mentionam ca aceste sisteme alarma MAGELLAN consola radio GPRS GSM pot fi instalate cu usurinta in orice zona deoarece beneficiaza de tehnologie radio. Sunt ideale pentru supravegherea casei sau a afacerii dumneavoastra. Aceastea permit sa ascultati muzica, pot fi folosite pe post de telefon, ceas desteptator si ca dispozitiv de monitorizare.

Nu pierdeti sin vedere faptul ca acest sistem alarma are 2 partitii pentru monitorizarea a doua zone distincte si permite extindere pana la 64 zone si 16 utilizatori. Cuprinde modulul GPRS14 care accepta 2 cartele SIM si inglobeaza emitator si receptor. Memoreaza un storic de pana la 256 evenimente si permite acces total de la distanta, asistat vocal, via GSM sau linie.

 

Caracteristici sisteme alarma MAGELLAN consola radio GPRS GSM

Consola radio MAGELLAN 64-Zone cu GPRS/GSM; emitator/receptor incorporat 433/868 Mhz; StayD; 2 partitii pentru monitorizarea a 2 zone distincte de securitate, cu pana la 64 zone radio si 16 utilizatori; suporta 16 telecomenzi bidirectionale(REM2/REM3) sau unidirectionale; 8 PGM-uri radio; 2 I/O ce pot fi definite ca intrari de zona sau iesiri PGM; memorie 256 evenimente; sirena 90dB incorporata; suporta 4 sirene radio (SR150), 4 repetoare radio (RPT1), 4 tastaturi radio (K32+RF/K37)- afiseaza doar primele 32 zone;

afisaj LCD; raportare inteligenta pe mai multe canale prin GPRS, GSM, voce, SMS si linie telefonica traditionala; telefon cu difuzor pe GSM sau linie terestra; calitate excelenta a mesajelor meniului asistat vocal; centru de mesaje (memorie maxim 30s; ceas cu alarma; supervizare la interferentele RF; actualizare firmware via GPRS sau local (InField); acces total de la distanta, asistat vocal, via GSM sau linie telefonica; culori: alb/negru/argintiu; INCLUDE telecomandă şi ADAPTOR PA7-7.5Vdc; modul GPRS14 incorporat (accepta 2 cartele SIM)

 

Vezi cel mai mic pret

Summary
Review Date
Reviewed Item
SISTEME ALARMA MAGELLAN CONSOLA RADIO GPRS GSM
Author Rating
51star1star1star1star1star
Share this Post